Meri on meidät opettanut

Meren uljuus saa meidät ihmisinä huomaamaan ympärillämme kauneutta ja kunnioittamaan ikuisuutta. Se saa meidät ymmärtämään pienuutemme mutta myös uskomaan itseemme. Meri on suuri opettaja – ihmisille ja yrityksille.

Meri ei siedä hutilointia. Se vaatii kärsivällisyyttä, joka synnyttää kokemusta. Laivanrakentajat ovat tienneet sen kautta aikojen, ja mekin olemme yrityksessämme sen omaksuneet. Osaamista syntyy, kun kokemukseen yhdistetään tahto tehdä työ hyvin. Pienetkin asiat.

Meri opettaa yhteistyötä. Keskinäistä kunnioitusta ja kuuntelemisen taitoa. Tinkimättömyyttä, kun kysymys on itsensä voittamisesta.

Turun Teräskalusteen toiminnassa meriteollisuudella on keskeinen asema. Laivanrakennuksen alihankkijana valmistamme erityisesti kiinto- ja irtokalusteita hytteihin, ravintoloihin, portaikkoihin ja laivan muihin yleisiin tiloihin. Suurta ammattitaitoa edellyttävät työt ja vaikeat, kokemusta vaativat toteutukset ovat vahvuutemme. Olemme luotettava yhteistyökumppani sekä pienissä sarjatöissä että suurissa projekteissa.

Meillä on vankkaa suunnitteluosaamista, ja käytämme työssämme parhaita ohjelmistoja. Teemme valmistussuunnittelun yhteistyössä tilaajan kanssa ja toimitamme tarvittaessa kaikki kuvat aina visualisointeihin saakka.

Työmme jälki on nähtävissä maailman merillä purjehtivilla loistoristeilijöillä ja Itämeren upeilla laivoilla – siellä, missä teräs hohtaa, messinki kiiltää ja lasi kimaltelee. Osaamisemme luottavat niin suomalaiset kuin ulkomaisetkin telakat ja varustamot.

Takanamme on jo lähes 70 vuoden historia perheyrityksenä, ja työmme jatkuu samoilla arvoilla.


Katso esittelyvideo TuTeKa:n valmistamista kohteista Mein Schiff 3 -laivassa